Annesini öldürdü, çorba içerken yakalandı « theWP Haber Teması V4 Demo

SON DAKİKA

Annesini öldürdü, çorba içerken yakalandı

Samsun’un Bafra ilçesinde evinde ölü bulunan kadının katil zanlısı oğlu gözaltına alındı.

Bu haber 13 Mart 2020 - 11:45 'de eklendi ve 585 kez görüntülendi.

SAMSUN’un Bafra ilçesinde, annesi Gönül Güngör’ü (55) boğazı ve sırtından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan B.G. (32) lokantada çorba içerken yakalandı.Gözaltına alınan şüpheli, annesini öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, dün öğle saatlerinde Bafra ilçesi Dededağı Mahallesi’nde meydana geldi. 5 çocuk annesi Gönül Güngör’ü ziyarete giden komşuları, kapının açık olduğunu fark etti. İçeri giren komşular, eşyaların dağınık olduğu evde, Güngör’ü kanlar içinde yerde yatarken buldu.

İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde, Güngör’ün bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Gönül Güngör’ün cansız bedeni, otopsi için Bafra Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Komşuların ifadelerinden yola çıkan polis ve jandarma ekipleri, katil zanlısı olarak Güngör’ün psikolojik sorunları olan oğlu B.G.’nin peşine düştü. B.G. gece yarısı, bir lokantada çorba içerken yakalanarak, gözaltına alındı. Annesini öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenilen B.G.’nin sorgusu sürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.