Koronavirüs tehlikesi azalınca Apple’dan flaş hamle geldi « theWP Haber Teması V4 Demo

SON DAKİKA

Koronavirüs tehlikesi azalınca Apple’dan flaş hamle geldi

Koronavirüsün çıkış noktası olan Çin’de bir süredir kapalı olan Apple mağazalarıyla ilgili şaşırtan bir hamle geldi. Dünya devi, tehlike boyutunun azaldığı bölgelerde bulunan 42 mağazasını yeniden açmaya karar verdi.

Bu haber 13 Mart 2020 - 11:48 'de eklendi ve 1.026 kez görüntülendi.

Apple, Şubat ayı başlarında koronavirüs tehdidi nedeniyle Çin’deki mağazalarını kapatmaya karar vermiş, bunun faturası ise şirkete ağır olmuştu. Zira virüs nedeniyle fiziksel mağazalara uğrama şansı bulamayan tüketiciler nedeniyle iPhone başta olma üzere pek çok Apple cihazının satışlarında kayda değer bir düşüş yaşanmıştı. Apple’ın kaptanı Tim Cook da bu yıl iPhone satışlarının beklentilerin altında kalacağını duyurmuş, virüsün etkisinin kendileri üzerinde de hissedildiğini dünyaya duyurmuştu.

Ancak Apple, bugün aldığı yeni bir kararla Çin’de bulunan 42 mağazasının kapılarını yeniden açmaya karar verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.